ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα – Σωτήρια η έλλειψη οξυγόνου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα – Σωτήρια η έλλειψη οξυγόνου

Κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα έλαβε το βράδυ της Δευτέρας (20/8) η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, η ώρα 19:41 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα 3ου ορόφου τριώροφης πολυκατοικίας στην γωνία οδών Κεφαλληνίας και Χρίστου Κκέλη στην Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 20:22. .

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξεκίνησε από ηλεκτρικό πρόβλημα σε  πλυντήριο ρούχων το οποίο εργαζόταν ανεπιτήρητο στην κουζίνα του διαμερίσματος.

Από την πυρκαγιά και την θερμότητα έπαθαν εκτεταμένες ζημιές  ηλεκτρικός εξοπλισμός  καθώς επίσης και εξοπλισμός της κουζίνας.

Επίσης ζημιές από τον καπνό και την θερμότητα έπαθαν και άλλοι χώροι και εξοπλισμός του διαμερίσματος.

Στο διαμέρισμα δεν υπήρχαν άτομα κατά την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Η πυρκαγιά περιορίστηκε λόγω έλλειψης οξυγόνου. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έγινε τελική κατάσβεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE