ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: Φωτιά σε μπάλες σανού - Κινδύνεψαν ζώα

ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: Φωτιά σε μπάλες σανού - Κινδύνεψαν ζώα

Δώδεκα μπάλες σανού έγιναν τη Δευτέρα (20/8) παρανάλωμα του πυρός σε αγροτική περιοχή της Τρεμιθούσας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά ξέσπασε στην αγροτική περιοχή της κοινότητας Τρεμιθούσας σε δώδεκα μπάλες σανού, που βρίσκονται κοντά σε μάντρα με ζώα.

Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάφου είχε ως αποτέλεσμα την κατάσβεση της φωτιάς και την αποτροπή της επέκτασης της στη μάντρα και σε παρακείμενα χωράφια.

Για την κατάσβεση της στην σκηνή έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα του κεντρικού πυροσβεστικού σταθμού Πάφου.

Μέλη της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στο μέρος διεξήγαγαν εξετάσεις. Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Έθεσε στον Στιούαρτ το ζήτημα των απαχθέντων ε/κ στα κατεχόμενα - Προέβησαν σε ανασκόπηση των εξελίξεων στο Κυπριακό - Τι συμφώνησαν

ΠτΔ: Έθεσε στον Στιούαρτ το ζήτημα των απαχθέντων ε/κ στα κατεχόμενα - Προέβησαν σε ανασκόπηση των εξελίξεων στο Κυπριακό - Τι συμφώνησαν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο κ. Κόλιν Στιούαρτ.

BEST OF TOTHEMAONLINE