ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: Φωτιά σε μπάλες σανού - Κινδύνεψαν ζώα

ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: Φωτιά σε μπάλες σανού - Κινδύνεψαν ζώα

Δώδεκα μπάλες σανού έγιναν τη Δευτέρα (20/8) παρανάλωμα του πυρός σε αγροτική περιοχή της Τρεμιθούσας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά ξέσπασε στην αγροτική περιοχή της κοινότητας Τρεμιθούσας σε δώδεκα μπάλες σανού, που βρίσκονται κοντά σε μάντρα με ζώα.

Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάφου είχε ως αποτέλεσμα την κατάσβεση της φωτιάς και την αποτροπή της επέκτασης της στη μάντρα και σε παρακείμενα χωράφια.

Για την κατάσβεση της στην σκηνή έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα του κεντρικού πυροσβεστικού σταθμού Πάφου.

Μέλη της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στο μέρος διεξήγαγαν εξετάσεις. Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE