ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Διασκέδαζε στο σκάφος που τον εντόπισε αναίσθητο ο 28χρονος θανών – Για διακοπές με φίλους του στο νησί

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Διασκέδαζε στο σκάφος που τον εντόπισε αναίσθητο ο 28χρονος θανών – Για διακοπές με φίλους του στο νησί

Ο 28χρονος Βρετανός, που απεβίωσε το απόγευμα της Κυριακής (19/8) βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές μαζί με δύο φίλους του, οι οποίοι κατάγονται από άλλη χώρα της Ευρώπης. 

Οι δύο φίλοι του δεν γνωρίζουν τα συγγενικά πρόσωπα του θανόντα και γίνονται η Αστυνομία προσπάθησε να ενημερώσει τους συγγενείς του, μέσω της Βρεττανικής Υπάτης Αρμοστείας στην Κύπρο. 

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος, βρισκόταν στο ιδιωτικό θαλάσσιο σκάφος αναψυχής, που τον εντόπισε αναίσθητο στην θαλάσσια περιοχή του Κόννου, με τους δύο φίλους του και όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενες δημοσιεύσεις, κατά το χρόνο του συμβάντος κολυμπούσε στη θάλασσα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE