ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Δεν τα κατάφερε ο άνδρας που εντοπίστηκε αναίσθητος στην θάλασσα

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Δεν τα κατάφερε ο άνδρας που εντοπίστηκε αναίσθητος στην θάλασσα

Απεβίωσε ο άνδρας που εντοπίστηκε αναίσθητος το απόγευμα της Κυριακής (19/8) στην παραλία του «Κόννου» στον Πρωταρά.

Την πληροφορία για τον θάνατο του άτυχου άνδρα, επιβεβαίωσε η Αστυνομία. 

Θυμίζουμε ότι εντοπίστηκε από ιδιωτικό θαλάσσιο σκάφος, αναίσθητος μέσα στην θάλασσα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η λιμενική και ναυτική Αστυνομία, η οποία τον μετέφερε στο λιμανάκι του Παραλιμνίου για να τον παραλάβει ασθενοφόρο και να διακομισθεί στο Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.

Τον θάνατο του άτυχου άνδρα, του οποίου είναι άγνωστη μέχρι στιγμής η ταυτότητά του, διαπίστωσε επί καθήκοντι ιατρός του Γεν. Νοσ. Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE