ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Δεν τα κατάφερε ο άνδρας που εντοπίστηκε αναίσθητος στην θάλασσα

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Δεν τα κατάφερε ο άνδρας που εντοπίστηκε αναίσθητος στην θάλασσα

Απεβίωσε ο άνδρας που εντοπίστηκε αναίσθητος το απόγευμα της Κυριακής (19/8) στην παραλία του «Κόννου» στον Πρωταρά.

Την πληροφορία για τον θάνατο του άτυχου άνδρα, επιβεβαίωσε η Αστυνομία. 

Θυμίζουμε ότι εντοπίστηκε από ιδιωτικό θαλάσσιο σκάφος, αναίσθητος μέσα στην θάλασσα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η λιμενική και ναυτική Αστυνομία, η οποία τον μετέφερε στο λιμανάκι του Παραλιμνίου για να τον παραλάβει ασθενοφόρο και να διακομισθεί στο Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.

Τον θάνατο του άτυχου άνδρα, του οποίου είναι άγνωστη μέχρι στιγμής η ταυτότητά του, διαπίστωσε επί καθήκοντι ιατρός του Γεν. Νοσ. Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE