Δεν μπορεί να περιμένει άλλο τον Βινίσιους και φέρνει παίκτη από την Ισπανία η ΑΕΛ!

Δεν μπορεί να περιμένει άλλο τον Βινίσιους και φέρνει παίκτη από την Ισπανία η ΑΕΛ!

Ο 27χρονος Ισπανός αμυντικός χαφ (ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ), Τζον Γκαζτανάγκα, είναι ο εκλεκτός του Ντούσαν Κέρκεζ, μετά την αρνητική τροπή στην υπόθεση του Βινίσιους.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο το βράδυ της Κυριακής (19/08), προκειμένου τη Δευτέρα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.
 
Αν όλα πάνε καλά, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ και θα τεθεί στη διάθεση του Βόσνιου τεχνικού.
 
Η τελευταία του ομάδα ήταν η Ισπανική Ταραγόνα, από την οποία έμεινε ελεύθερος την 1η Ιουλίου ενώ φόρεσε επίσης τη φανέλα των Σοσιεδάδ, Πονφεραντίνα και Νουμάνθια.
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

Τη σημασία των δύο νέων συμφωνιών με την Αίγυπτο για την ανάπτυξη των κοιτασμάτων φυσικού αερίου Κρόνος και Αφροδίτη στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου, επισημαίνει σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην αιγυπτιακή εφημερίδα Al-Ahram ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας τη φιλοδοξία του για διεύρυνση των οριζόντων της εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE