Νικηφόρο το τελευταίο τεστ της Ομόνοιας πριν την πρεμιέρα

Νικηφόρο το τελευταίο τεστ της Ομόνοιας πριν την πρεμιέρα

Νικηφόρο ήταν το αποψινό τελευταίο φιλικό της Ομόνοιας πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Λευκωσίας κέρδισε τον Ερμή στο ΓΣΖ με 1-2, έχοντας κατά διαστήματα καλή απόδοση και ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Ο Ερμής προηγήθηκε στο 4’ με τον Ρίβας και η Ομόνοια έκανε την ανατροπή, με γκολ των Πρέτσε στο 15’ και Μόντες στο 24’, ενώ στο 65΄ ο Γκόμεθ σημάδεψε το δοκάρι.

Χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 19 ποδοσφαιριστές από τον προπονητή των «πράσινων», Χουάν Κάρλος Ολίβα, ενώ σε όλο το ματς έπαιξαν οι Μεχίας, Τζαϊλσον και Άλεξ Σόαρες.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE