Φουλάρει για πρεμιέρα… ποιος ο στόχος

Φουλάρει για πρεμιέρα… ποιος ο στόχος

Αύριο(18/8) στο ΓΣΖ στις 19:00 η Ομόνοια δίνει το τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ερμή.

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα όπως και στο φιλικό της περασμένης εβδομάδας κατά πάσα πιθανότητα θα δοκιμάσει την πιθανή ενδεκάδα της πρεμιέρας.

Ενδεικτικό ότι στο φιλικό με την Νέα Σαλαμίνα οι οκτώ από του έντεκα που ξεκίνησαν στην αρχική ενδεκάδα αγωνίστηκαν για 90 λεπτά. Στόχος είναι να προετοιμάσει την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται για να μπει με το δεξί στον φετινό μαραθώνιο.

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE