ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Παράταση στο σχέδιο εξόδου - Φεύγουν περισσότεροι από 900

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Παράταση στο σχέδιο εξόδου - Φεύγουν περισσότεροι από 900

Παράταση μέχρι την Τρίτη (21/8) θα δοθεί στους υπαλλήλους του Συνεργατισμού για το σχέδιο εθελούσιας εξόδου, αν και αυτή τη στιγμή έχει υπερκαλυφθεί ο στόχος των 900, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Ανώτερος Μόνιμος Γραμματέας της ΠΑΣΥΔΥ Ανδρέας Λουκά.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Λουκά ανέφερε ότι σύμφωνα με τη ενημέρωση που έχει ο ίδιος, μέχρι τώρα έχουν επιλέξει να κάνουν χρήση του σχεδίου 910 υπάλληλοι, κάτι που σημαίνει ότι ο στόχος των 900 που είχε τεθεί έχει υπερκαλυφθεί.

Εντούτοις, πρόσθεσε, επειδή πολλοί συνάδελφοι ζήτησαν να δοθεί μια παράταση λόγω της περιόδου διακοπών, αυτή έχει δοθεί, με τη διεύθυνση να δίνει περιθώριο ως την επόμενη Τρίτη στις 15:00 για όσους επιθυμούν να επιλέξουν το σχέδιο να το πράξουν.

Παρόλο που ο αρχικός στόχος έχει καλυφθεί, είπε ο κ. Λουκά, αν το επιλέξουν και άλλοι συνάδελφοι ως την Τρίτη τότε η αίτησή τους θα γίνει αποδεκτή.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE