ΛΕΜΕΣΟΣ: Σταμάτησε να πληρώσει το λογαριασμό του κινητού του και ακόμη ‘κλαίει’!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σταμάτησε να πληρώσει το λογαριασμό του κινητού του και ακόμη ‘κλαίει’!

Την κλοπή του οχήματος του κατήγγειλε πολίτης στη Λεμεσό.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (16/08) στην περιοχή της Ανεξαρτησίας.

Σύμφωνα με τον 50χρονο παραπονούμενο, είχε σταθμεύσει το όχημα στην πιο πάνω οδό για να μεταβεί σε κατάστημα έτσι ώστε να πληρώσει τον λογαριασμό του κινητού του.

Όπως ανέφερε, έσβησε την μηχανή του οχήματός του, άλλα άφησε τα κλειδιά πάνω στην μίζα, αφού όπως είπε θα μετέβαινε στο κατάστημα για λίγα λεπτά.

Δυστυχώς όμως στην επιστροφή του το αυτοκίνητο ήταν άφαντο!

Πρόκειται για αυτοκίνητο πολυτέλειας αξίας 15 χιλιάδων ευρώ.

Ο 50χρονος ανέφερε μάλιστα πως το όχημα δεν ανήκει στον ίδιο αλλά σε συγγενικό του πρόσωπο.

Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για επιτόπιες εξετάσεις ενώ το όχημά καταχωρήθηκε στα αναζητούμενα οχήματα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.