Φρενίτιδα για το «Halloumi King» - Απίστευτα πράγματα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Φρενίτιδα για το «Halloumi King» - Απίστευτα πράγματα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Οι Βρετανοί απαιτούν από γνωστή αλυσίδα fast- food να προσθέσει στο μενού της το «Halloumi King».

Η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων ‘Burger King’, ξεκίνησε να διαθέτει το «Halloumi King» στην Σουηδία και όπως αναφέρεται στην βρετανική Daily Mail, οι λάτρεις του τυριού στο Ηνωμένο Βασίλειο φαίνεται να… ζήλεψαν!

Μάλιστα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, αρκετοί βρετανοί κάλεσαν την εταιρεία και απαίτησαν να το προσθέσει και στο μενού της στο Η.Β.

Να σημειωθεί ότι το «Halloumi King», είναι ένα σάντουιτς, με χαλούμι, ανάμεσα σε δύο μισές καραβίδες burger, μαγιονέζα, κρεμμύδια, ντομάτα και μαρούλι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Οι ρωσο-ουκρανικές διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν τελικά την Παρασκευή, στο Ντολμαμπαχτσέ της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, που μεταδίδει δηλώσεις του βοηθού του Ρώσου Προέδρου και επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας, Βλαντίμιρ Μεντίνσκι, ότι σκοπός των απευθείας συνομιλιών είναι «η εγκαθίδρυση μακροπρόθεσμης ειρήνης και η αντιμετώπιση των πρωταρχικών αιτίων της κρίσης».

BEST OF TOTHEMAONLINE