Επιθυμία να φύγει και μιλά με διοίκηση – Τι συμβαίνει και με Λαβόρδε

Επιθυμία να φύγει και μιλά με διοίκηση – Τι συμβαίνει και με Λαβόρδε

Σύμφωνα με όσα μετέδιδε ο ραδιοφωνικός σταθμός Super Sport FM την Κυριακή στο αθλητικό του δελτίο, ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Νόσα Ιγκιεμπόρ, επιθυμεί να αποχωρήσει από το δυναμικό της «Κυρίας» μιας και έχει βλέψεις να συνεχίσει την ποδοασφαιρική του καριέρα σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα.

Η βολιδοσκόπηση που δέχθηκε πρόσφατα ο παίκτης από ομάδες του εξωτερικού, οδηγούν τον παίκτη να έχει εκφράσει την επιθυμία για να μεταγραφεί αλλού και το όλο σκηνικό δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα σε συνάντηση που θα υπάρξει με αντιπροσωπεία της διοίκησης της Ανόρθωσης και της πλευράς του Ιγκιεμπόρ.

Εν τω μεταξύ, πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Ρικάρντο Λαβόρδε και ο πονοκέφαλος για τον Κολομβιανό επιθετικό διατηρείται ακόμη από τεχνική ηγεσία και όλους στην Ανόρθωση για το πότε θα είναι πανέτοιμος για δράση ο ποδοσφαιριστής.  Σύμφωνα, με το ότι αναφέρει η οπαδική ιστοσελίδα της Ανόρθωσης, anorthosis24.net, ο Λαβόρδε ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πόδι και διεγνώσθη με μυϊκό πρόβλημα. Κάτι που τον φέρνει εκτός προπονήσεων για μερικές μέρες. Υπολογίζεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς, ωστόσο δύσκολα θα είναι απόλυτα έτοιμος στην πρεμιέρα με τη Δόξα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος άμεσα, πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Η ανακοίνωσή από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με κύριο θέμα το κυπριακό, οι εξελίξεις μετά τη διάσκεψη της Γενεύης και ενόψει της νέας διάσκεψης, τον ερχόμενο Ιούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE