Συναγερμός στη Βρετανία: Πυροβολισμοί στο Μάντσεστερ - Δέκα τραυματίες

Συναγερμός στη Βρετανία: Πυροβολισμοί στο Μάντσεστερ - Δέκα τραυματίες

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής 12/8 στο Μάντσεστερ, από τους οποίους τραυματίστηκαν δέκα άνθρωποι όπως μεταδίδει το Sky News.


Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα, στην περιοχή Μος Σάιντ και η αστυνομία το περιγράφει ως «επικίνδυνη επίθεση».  Ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων βρισκόταν στο σημείο, έπειτα από street party, το οποίο είχε τελειώσει λίγη ώρα πριν, συμφωνα με τις αστυνομικές  αρχές.

Δέκα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, άλλοι με σοβαρά και άλλοι με πιο ελαφρά τραύματα. «Ευτυχώς για τους περισσότερους δεν φαίνεται να απειλείται η ζωή τους», δήλωσε η αστυνομικός Ντέμπι Ντούλεϊ.

Πλέον, οι αρχές κάνουν έρευνες για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη και να εντοπίσουν το δράστη ή τους δράστες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE