Συναγερμός στη Βρετανία: Πυροβολισμοί στο Μάντσεστερ - Δέκα τραυματίες

Συναγερμός στη Βρετανία: Πυροβολισμοί στο Μάντσεστερ - Δέκα τραυματίες

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής 12/8 στο Μάντσεστερ, από τους οποίους τραυματίστηκαν δέκα άνθρωποι όπως μεταδίδει το Sky News.


Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα, στην περιοχή Μος Σάιντ και η αστυνομία το περιγράφει ως «επικίνδυνη επίθεση».  Ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων βρισκόταν στο σημείο, έπειτα από street party, το οποίο είχε τελειώσει λίγη ώρα πριν, συμφωνα με τις αστυνομικές  αρχές.

Δέκα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, άλλοι με σοβαρά και άλλοι με πιο ελαφρά τραύματα. «Ευτυχώς για τους περισσότερους δεν φαίνεται να απειλείται η ζωή τους», δήλωσε η αστυνομικός Ντέμπι Ντούλεϊ.

Πλέον, οι αρχές κάνουν έρευνες για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη και να εντοπίσουν το δράστη ή τους δράστες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE