ΠΑΦΟΣ: Γρονθοκόπησε 28χρονο που του έκανε παρατήρηση σε πάρτι- 19χρονος ο δράστης

ΠΑΦΟΣ:  Γρονθοκόπησε 28χρονο που του έκανε παρατήρηση σε πάρτι- 19χρονος ο δράστης

Υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος 28χρονου διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο διεξαγωγής πάρτι στην περιοχή του Κόλπου των Κοραλίων στην Πέγεια, ένας 28χρονος από την Πάφο πήγε να κάνει παρατήρηση σε κάποιο νεαρότερο πρόσωπο που συζητούσε έντονα με κάποια άτομα. 

Ο νεαρός φέρεται να τον γρονθοκόπησε και να τον τραυμάτισε. Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό φέρει κάποια τραύματα, ενώ απώλεσε και δύο δόντια. 

Για την υπόθεση η Αστυνομία, έπειτα από μαρτυρία που προέκυψε, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου .Πρόκειται για 19χρονο από χωριό της επαρχίας Πάφου.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE