Γκρίνια και μουρμούρα από ΑΠΟΕΛιστες! Έκραξαν Μπαλταζάρ, Βάτερμαν και όχι μόνο

Γκρίνια και μουρμούρα από ΑΠΟΕΛιστες! Έκραξαν Μπαλταζάρ, Βάτερμαν και όχι μόνο

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να εφυγε από το Ισραήλ με καλό αποτέλεσμα όμως ο Μπαλταζάρ και οι παίκτες του δεν γλυτωσαν το κράξιμο.

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα τα εβάλαν με την διαχείριση που έκανε ο Πορτογάλος κόουτς αλλά και με συγκεκριμένους παίκτες οπως οι Καζου και Βάτερμαν.

Ο ΑΠΟΕΛ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-2 και έδειχνε να έχει το πάνω χέρι, όμως η μέτρια απόδοση του Β' ημιχρόνου έφερε γκρίνια και μουρμούρα απο μερίδα οπαδών που ξέσπασαν στα social media.

Δειτε τι έγραψαν πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Προέδρου Χριστοδουλίδη - «Το Κυπριακό θα καθορίσει την πρόοδο στις σχέσεις Ε.Ε. - Τουρκίας»

Μήνυμα Προέδρου Χριστοδουλίδη - «Το Κυπριακό θα καθορίσει την πρόοδο στις σχέσεις Ε.Ε. - Τουρκίας»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει καταστήσει σαφές στην Άγκυρα ότι «οι ευρωτουρκικές σχέσεις μπορούν να εξεταστούν μέσα από μια θετική προσέγγιση μόνο μέσα από εξελίξεις στο Κυπριακό» τονίζει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στη «Ναυτεμπορική».