Άνοιξαν το κεφάλι του βοηθού στο ματς της ΑΕΚ Λάρνακας-- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που σοκάρει

Άνοιξαν το κεφάλι του βοηθού στο ματς της ΑΕΚ Λάρνακας-- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που σοκάρει

Στο 79ο λεπτό και ενώ η ΑΕΚ Λάρνακας προηγούνταν με 0-2 μέσα στην Αυστρία, οπαδός της Στουρμ Γκρατς πέταξε γυάλινο μπουκάλι στον βοηθό και του άνοιξε το κεφάλι!

Τραγική εξέλιξη στην Αυστρία στο παιχνίδι της Στουρμ Γκρατς με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Την ώρα που οι Κύπριοι προηγούνταν με 0-2, ένας εξαγριωμένος οπαδός των γηπεδούχων εκσφενδόνισε ένα γυάλινο μπουκάλι μπύρας το οποίο πέτυχε τον βοηθό στο κεφάλι!

Εκείνος έπεσε αιμόφυρτος στον αγωνιστικό χώρο, με τα ιατρικά τιμ των δύο ομάδων να τρέχουν απευθείας πάνω του, αφού φάνηκε να χάνει τις αισθήσεις του.

Διαβάστε εδώ τι απόφαση πάρθηκε μετά τη διακοπή

Περισσότερα για το περιστατικό στο ThemaSports ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Να συνεχιστούν οι τεχνικές και θεσμικές συνεννοήσεις στο προσεχές διάστημα, με στόχο την άμεση προώθηση των διαδικασιών που απαιτούνται για την έναρξη των επόμενων φάσεων του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ, συμφώνησαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου, σε συνάντηση που είχαν, την Πέμπτη, στην Αθήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE