Νεκρό 9χρονο κοριτσάκι – Την καταπλάκωσαν πέτρες καθώς περπατούσε σε παραλία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νεκρό 9χρονο κοριτσάκι – Την καταπλάκωσαν πέτρες καθώς περπατούσε σε παραλία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 08/08.

Κοριτσάκι εννέα χρόνων έχασε τη ζωή της, όταν καθώς περπατούσε την καταπλάκωσαν πέτρες που έπεσαν από γκρεμό, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και να αφήσει την τελευταία της πνοή στο σημείο.

Η άτυχη μικρή, περπατούσε στην παραλία Seaton Garth του Βόρειου Yorkshire της Αγγλίας, όταν σημειώθηκε το ατύχημα.

Η τοπική Αστυνομία, ανέφερε πως «παρόλες τις προσπάθειες του πληρώματος του ασθενοφόρου, το κορίτσι ξεψύχησε επιτόπου από τα τραύματά της».

Στο περιστατικό που σημειώθηκε στις 16:45 το απόγευμα της Τετάρτης 08/08, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή μέλη της τοπικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικής, ασθενοφόρο, σκάφος της ακτοφυλακής και ελικόπτερο για την αεροδιακομιδή της ανήλικης στο νοσοκομείο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης – Καθοριστικός ο ρόλος της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας

Η Κύπρος στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης – Καθοριστικός ο ρόλος της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Προεδρεύουσα Ζέλικα Ζβιγιάνοβιτς και τα άλλα μέλη της Προεδρίας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Ζέλκο Κόμσικ και Ντένις Μπεσίροβιτς, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE