Νεκρό 9χρονο κοριτσάκι – Την καταπλάκωσαν πέτρες καθώς περπατούσε σε παραλία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νεκρό 9χρονο κοριτσάκι – Την καταπλάκωσαν πέτρες καθώς περπατούσε σε παραλία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 08/08.

Κοριτσάκι εννέα χρόνων έχασε τη ζωή της, όταν καθώς περπατούσε την καταπλάκωσαν πέτρες που έπεσαν από γκρεμό, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και να αφήσει την τελευταία της πνοή στο σημείο.

Η άτυχη μικρή, περπατούσε στην παραλία Seaton Garth του Βόρειου Yorkshire της Αγγλίας, όταν σημειώθηκε το ατύχημα.

Η τοπική Αστυνομία, ανέφερε πως «παρόλες τις προσπάθειες του πληρώματος του ασθενοφόρου, το κορίτσι ξεψύχησε επιτόπου από τα τραύματά της».

Στο περιστατικό που σημειώθηκε στις 16:45 το απόγευμα της Τετάρτης 08/08, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή μέλη της τοπικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικής, ασθενοφόρο, σκάφος της ακτοφυλακής και ελικόπτερο για την αεροδιακομιδή της ανήλικης στο νοσοκομείο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE