Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό.

Ο Τούρκος πρόεδρος είπε την περασμένη εβδομάδα ότι δεν θα είχε καμία αντίρρηση αν η τουρκική βουλή αποφάσιζε να τεθεί ξανά σε ισχύ η θανατική ποινή που καταργήθηκε πριν από 14 χρόνια.
«Συνεχίζεται η σύνδεση του Οτσαλάν με μια τρομοκρατική οργάνωση; Ναι. Παραμένει αρχηγός μιας τρομοκρατικής οργάνωσης. Ναι. Δίνει ακόμη εντολές; Ναι. Ως εκ τούτου, αν δικαστεί ως εντολοδότης αυτών των πράξεων και καταδικαστεί σε θανατική ποινή, θα εκτελεστεί», είπε ο Μουσταφά Ντεστιτζί, ηγέτης του ΒΡΡ, που διαθέτει μόλις μία έδρα στην Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση, αλλά οι απόψεις του βρίσκουν απήχηση μεταξύ πολλών στελεχών του ΑΚΡ και των ακροδεξιών συμμάχων του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




