Το Υπουργείο Παιδείας απέστειλε τις απόψεις του στις εκπαιδευτικές οργανώσεις

Το Υπουργείο Παιδείας απέστειλε τις απόψεις του στις εκπαιδευτικές οργανώσεις

Παραλήφθηκαν γραπτώς το βράδυ της Τετάρτης 8/8 από τις εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ οι απόψεις του Υπουργείου Παιδείας στις εισηγήσεις που είχαν καταθέσει επίσης γραπτώς οι οργανώσεις την περασμένη Παρασκευή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από το Υπουργείο Παιδείας.


 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, θα ενημερωθεί αύριο το πρωί η γραμματεία της ΟΕΛΜΕΚ για το περιεχόμενο της απάντησης του Υπουργείου Παιδείας και η οργάνωση θα προβεί στα πρώτα σχόλια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE