Βούτηξε με τον καφέ στην πισίνα η Κύπρια παρουσιάστρια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βούτηξε με τον καφέ στην πισίνα η Κύπρια παρουσιάστρια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ξέγνοιαστες στιγμές ηρεμίας απολαμβάνει η Κύπρια παρουσιάστρια, λίγες μέρες πριν να αναλάβει τα νέα της καθήκοντα.

Χαλαρές στιγμές απόλαυσης και ηρεμίας, περνά με την οικογένειά της η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, λίγες μέρες προτού ξεκινήσει και αναλάβει τα νέα της καθήκοντα, ως παρουσιάστρια ψυχαγωγικής εκπομπής, αυτή τη φορά από την τηλεόραση του Sigma.

Η Κωνσταντίνα, δεν αμελεί να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους και ακόλουθους για τις διακοπές της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι η αγαπητή παρουσιάστρια, ανάρτησε ένα «story», όπου παρουσιάζεται να απολαμβάνει τη δροσιά της πισίνας και τη δροσιά ενός Freddo Cappuccino, παράλληλα!

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE