Αέρας ελευθερίας για Καυκαρή: Εκτός Κεντρικών Φυλακών μετά από 30 χρόνια ο μακροβιότερος ισοβίτης

Αέρας ελευθερίας για Καυκαρή: Εκτός Κεντρικών Φυλακών μετά από 30 χρόνια ο μακροβιότερος ισοβίτης

Ο Παναγιώτης Καυκαρής βρέθηκε την Παρασκευή (3/8) ενώπιον του Συμβουλίου Αποφυλακίσεως των Κεντρικών Φυλακών το οποίο ενέκρινε το αίτημά του για αποφυλάκιση του.

Του Ιάκωβου Ιακώβου

Μετά από 30 χρόνια εγκλεισμού, ο Παναγιώτης Καυκαρής, ο οποίος υπέβαλε την πρώτη του αίτηση το 2012, βγήκε από τις Κεντρικές Φυλακές και πλέον αναπνέει αέρα ελευθερίας.  

Αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ο Παναγιώτης Καυκαρής, ο μακριοβιότερος ισοβίτης των Κεντρικών Φυλακών θα αποφυλακιζόταν λίγο μετά τις τρείς το απόγευμα της Παρασκευής (3/8), μετά από καθυστέρηση που παρατηρήθηκε ο πρώην ισοβίτης πέρασε το κατώφλι των φυλακών στις 18:30 της Παρασκευής (3/8).

Να σημειώσουμε πως ο Παναγιώτης Καυκαρής εξέτιε ποινή φυλάκισης  σε τρις ισόβια, για  το έγκλημα που διέπραξε τον Μάρτιο του 1989 και έκτοτε βρισκόταν έγκλειστος στις Κεντρικές Φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE