Συνεχίζει κανονικά η λειτουργία της Σχολής χαρακτικής Χαμπή

Συνεχίζει κανονικά η λειτουργία της Σχολής χαρακτικής Χαμπή

Το  Υπουργείο Εσωτερικών κατέληξε την Παρασκευή 03/08 σε κοινά αποδεκτή διευθέτηση, με την οποία διασφαλίζονται αφενός η δια παντός απρόσκοπτη λειτουργία της Σχολής/ Μουσείου Τσαγκάρη και αφετέρου τα δικαιώματα των επηρεαζόμενων εκτοπισμένων, κατά τρόπο που να αποκλείει οριστικά και αμετάκλητα τυχόν μελλοντικές προστριβές στην Κοινότητα.

Ανακοίνωση από το ΥΠΕΣ αναφέρει ότι για την επίλυση του θέματος που προέκυψε δόθηκαν από την πρώτη στιγμή σχετικές οδηγίες  από τον Υπουργό Εσωτερικών αλλά, εκ των πραγμάτων, χρειαζόταν κάποιος χρόνος ώστε να γίνει επιτόπια εξέταση και να ολοκληρωθεί ο κύκλος των διαβουλεύσεων με τους επηρεαζόμενους.

Προστίθεται ότι "τονίζεται δε, ότι το Υπουργείο Εσωτερικών ήταν, είναι και θα παραμείνει σταθερός αρωγός των πολιτιστικών δρωμένων του τόπου μας και θα λειτουργεί πάντοτε συναινετικά, με γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον όλων των πολιτών".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE