ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: «Χωρίς ρατσιστικές διακρίσεις στο νέο καθεστώς» - Αυστηρή ανακοίνωση ΕΤΥΚ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: «Χωρίς ρατσιστικές διακρίσεις στο νέο καθεστώς» - Αυστηρή ανακοίνωση ΕΤΥΚ

Ο τρόπος ένταξης των υπαλλήλων της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας που θα μεταφερθούν στην Ελληνική Τράπεζα και η γενικότερη πολιτική που θα εφαρμοσθεί την επομένη της ολοκλήρωσης της μεταφοράς τους, βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης αντιπροσωπείας της Ένωσης Τραπεζοϋπαλλήλων Κύπρου (ΕΤΥΚ) με αντιπροσωπεία της Ελληνικής Τράπεζας.

Εγκύκλιος της ΕΤΥΚ, αναφέρει πως της οργάνωσης ηγείτο ο Επίτιμος Πρόεδρος Λοΐζος Χατζηκωστής και της αντιπροσωπείας της Ελληνικής Τράπεζας ο Διευθύνων Σύμβουλος Ιωάννης Μάτσης.
 
«Κατά τη συνάντηση διαπιστώθηκε και από τις δύο πλευρές η ανάγκη την επομένη ημέρα όλα να είναι σε τάξη και αρμονία για να μπορέσει η Τράπεζα να πορευθεί με αξιώσεις στους καθορισμένους στόχους της», αναφέρεται.
 
Η ΕΤΥΚ σημειώνει πως στη συνάντηση «κατέστησε ξεκάθαρα προς τη Διοίκηση της Τράπεζας ότι την επομένη ημέρα, όλοι οι υπάλληλοι στην Ελληνική Τράπεζα πρέπει να βρίσκονται με το ίδιο καθεστώς χωρίς ρατσιστικές διακρίσεις που να καταδεικνύουν το χώρο προέλευσης τους».
 
«Οι υπάλληλοι δύο κατηγοριών δεν είναι δυνατόν να εμφανισθούν στο χώρο της ΕΤΥΚ» τονίζεται στην εγκύκλιο.
 
Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρεται, κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε με κατανόηση η ανάγκη ανανέωσης της Συλλογικής Σύμβασης που θα ισχύει στην Ελληνική Τράπεζα και φυσικά θα καλύπτει τη νέα «ενισχυμένη»  Ελληνική Τράπεζα.
 
Τέλος, η ΕΤΥΚ διαβεβαιώνει τόσο τους συναδέλφους της Ελληνικής Τράπεζας όσο και τους συναδέλφους της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας ότι θα συνεχίσει να τους εκπροσωπεί με την ίδια ευαισθησία και ισονομία και σε κανένα στάδιο δεν θα δεχθεί διαχωρισμούς σκοπιμότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE