ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Επικρατεί σύγχυση για τον αριθμό των νεκρών – Δεν έχουν ταυτοποιηθεί όλες οι σοροί

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Επικρατεί σύγχυση για τον αριθμό των νεκρών – Δεν έχουν ταυτοποιηθεί όλες οι σοροί

Σύγχυση επικρατεί τις τελευταίες μέρες όσον αφορά τον ακριβή αριθμό των νεκρών και των αγνοουμένων από την φονική πυρκαγιά, καθώς οι επίσημες ανακοινώσεις από την Πυροσβεστική και το υπουργείο Υγείας, αναιρούν η μία την άλλη.  

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομία, ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 81 και τέσσερα επιπλέον άτομα κατέληξαν ενώ νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της Αττικής. Δηλαδή, ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται επισήμως, στους 85.

Επίσης, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, ένα άτομο θεωρείται αγνοούμενο.

Παρ’ όλ’ αυτά, υπάρχουν ακόμη έξι σοροί, που δεν έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό πυροσβέστες και άνδρες των ΕΜΑΚ έχουν περισυλλέξει υπολείμματα περισσότερων του ενός ανθρώπου.  

Την ίδια ώρα μάχη για τη ζωή τους δίνουν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας δέκα εγκαυματίες.  

Στα νοσοκομεία συνεχίζουν να νοσηλεύονται 32 ασθενείς, κυρίως άνθρωποι με εγκαύματα και στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», νοσηλεύεται ένα παιδί.  

   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πούτιν – Νετανιάχου: Ο λόγος που φοβούνται την ειρήνη και τι παιχνίδι παίζουν στον Τραμπ

Πούτιν – Νετανιάχου: Ο λόγος που φοβούνται την ειρήνη και τι παιχνίδι παίζουν στον Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ, πριν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ για δεύτερη φορά είχε καυχηθεί ότι μπορεί να «επιλύσει τον πόλεμο σε 24 ώρες». Και αυτόν (τον πόλεμο) που μαίνεται στην Ουκρανία από τον Φεβρουάριο του 2022 και αυτόν στη Γάζα που ξεκίνησε για πολλοστή φορά τον Οκτώβριο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE