85 νεκροί και ένας αγνοούμενος από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική

85 νεκροί και ένας αγνοούμενος από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική

Στους 85 ανέρχεται ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Από το σύνολο των 85 νεκρών, 81 σοροί έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ τέσσερις άνθρωποι κατέληξαν στις ΜΕΘ των νοσοκομείων όπου νοσηλεύονταν. Παράλληλα, ένας άνθρωπος παραμένει αγνοούμενος, με βάση την υποβολή επισήμων δηλώσεων από οικεία του πρόσωπα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, αυτή τη στιγμή εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής 42 πρόσωπα, δέκα εκ των οποίων βρίσκονται σε ΜΕΘ, ενώ ένα παιδί νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» σε καλή κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό: Το χρονικό του επίμαχου βίντεο, η παραίτηση Χαραλάμπους και η δοκιμασία της εμπιστοσύνης

Καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό: Το χρονικό του επίμαχου βίντεο, η παραίτηση Χαραλάμπους και η δοκιμασία της εμπιστοσύνης

Σε περίοδο έντονης πολιτικής αναταραχής εισέρχεται η Κύπρος, μετά τη δημοσιοποίηση επίμαχου βίντεο που προκάλεσε αλυσιδωτές εξελίξεις στο ανώτατο επίπεδο της διακυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE