Video: Υπόθεση 5 Ε/κ στα κατεχόμενα: Στο νοσοκομείο αντί στο κρατητήριο για ιατρικούς λόγους τρεις - Μελετά όλα τα ενδεχόμενα η ΚΔ
Σήμερα (14/8) βρέθηκαν ενώπιον «στρατιωτικού δικαστηρίου» στα κατεχόμενα οι πέντε Ε/κ που κρατούνται παράνομα.
Η Σοφία Χατζηπαντελή βρέθηκε στην Ελλάδα για τις διακοπές της και η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram προκάλεσε πανικό στους διαδικτυακούς της φίλους.
Η Κύπρια που έγινε παγκοσμίως γνωστή για τα ενωμένα της φρύδια επέλεξε για τις διακοπές της ένα μαύρο μικροσκοπικό μαγιό, που αναδεικνύει τις καμπύλες της.
Ομολογουμένως η Σοφία Χατζηπαντελή φόρεσε ένα μαγιό παρόμοιο με της Κιμ Καρντάσιαν. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες της Κύπριες είναι κομματάκι μικρότερο από της τηλεπερσόνας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις