Ο σεξιστής προπονητής πήρε αυτό που του άξιζε: την απόλυση στο χέρι!

Ο σεξιστής προπονητής πήρε αυτό που του άξιζε: την απόλυση στο χέρι!

Καταστάσεις που ξεπερνούν τα όρια στη σχέση προπονητή – παικτριών κατήγγειλαν οι διεθνείς της Νέας Ζηλανδίας, με αποτέλεσμα ο Αυστριακός εκλέκτορας να καταλήξει στο ταμείο ανεργίας!

Ο Αντρέας Χέραφ απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας της Νέας Ζηλανδίας μετά από οκτώ μήνες.

Ο λόγος δεν ήταν αγωνιστικός. Τουναντίον. Κοινωνικό ήταν το υπόβαθρο, προκαλώντας αντιδράσεις.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Αυστριακός προπονητής, που ως ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί σε Ραπίντ Βιένης και Ανόβερο, καταγγέλθηκε απ’ τις παίκτριες της εθνικής ομάδας για «μπούλινγκ και εκφοβισμό». Επί της ουσίας για σεξισμό. Μια κατηγορία που δεν ήταν δυνατόν να μην διερευνηθεί από την ομοσπονδία.

Τις καταγγελίες εις βάρος του Χέραφ υπέγραψαν ονομαστικά 13 ενεργά μέλη της ομάδας, ζητώντας μέσω αυτής την άμεση απομάκρυνση του. «Δεν μπορούμε να αγωνιζόμαστε σε περιβάλλον που αισθανόμαστε φόβο», ανέφεραν στην επιστολή τους, διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται ν’ αγωνιστούν ποτέ ξανά υπό την καθοδήγησή του.

Στην απολογία του 50χρονου Χέραφ παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Αρχής της Νέας Ζηλανδίας, Ντέρεκ Σο. Η απόλυσή του ήταν η μοναδική επιλογή.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE