Μειώσεις στα τέλη σκυβάλων ενέκρινε ο Δήμος Έγκωμης

Μειώσεις στα τέλη σκυβάλων ενέκρινε ο Δήμος Έγκωμης

Μειώσεις στα τέλη συλλογής σκυβάλων 2018 ενέκρινε το Δημοτικό  Συμβούλιο Έγκωμης, κατά την τελευταία συνεδρία του.

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Έγκωμης αναφέρει ότι με μηνιαίες συνολικές συντάξεις και των δύο συζύγων (σύνταξη λόγω αφυπηρέτησης, σύνταξη Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ.λπ.) μέχρι €500 (συμπεριλαμβανομένων) θα επιβάλλεται τέλος €20.

Με μηνιαίες συνολικές συντάξεις και των δύο συζύγων (σύνταξη λόγω αφυπηρέτησης, σύνταξη Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ.λπ.) από €501 μέχρι €700 (συμπεριλαμβανομένων) θα επιβάλλεται τέλος €35.

Με μηνιαίες συνολικές συντάξεις και των δύο συζύγων (σύνταξη λόγω αφυπηρέτησης, σύνταξη Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ.λπ.) από €701 μέχρι €900 (συμπεριλαμβανομένων) θα επιβάλλεται τέλος €55.
 
Για τους πολύτεκνους ενέκρινε μείωση 25% στην κατηγορία πολύτεκνης οικογένειας. Δικαιούχοι θα είναι οικογένειες που λαμβάνουν κρατικό επίδομα (Ν/314/87) τουλάχιστον για τα δύο παιδιά της οικογένειας, προσκομίζοντας τη βεβαίωση κρατικού επιδόματος, καθώς επίσης και την κάρτα πολυτέκνων του τρέχοντος έτους.
 
Σε σχέση με τους φοιτητές, μείωση 20% σε φοιτητές με πλήρη φοίτηση σε Πανεπιστήμια/ Κολλέγια. Να προσκομίζεται βεβαίωση πλήρους φοίτησης από το Πανεπιστήμια/ Κολλέγια για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος, νοουμένου ότι δεν διαμένουν με τους γονείς τους.
 
Για τις μονογονεϊκές οικογένειες, μείωση 25% σε μονογονεϊκές οικογένειες (άνδρα/γυναίκα) με κηδεμονία παιδιών που λαμβάνουν το επίδομα τέκνου και με μηνιαίο μεικτό εισοδηματικό κριτήριο μέχρι €1.500.

Οι δυσπραγούσες οικογένειες θα τύχουν μειώσεις ως εξής: α) Δύο γονείς που λαμβάνουν το Ε.Ε.Ε με ένα ανήλικο παιδί, μείωση 30% και β) Δύο γονείς που λαμβάνουν το Ε.Ε.Ε με δύο ανήλικα παιδιά, μείωση 50%.
 
Το Τμήμα Φορολογιών θα δέχεται ενστάσεις για το έτος 2018 μέχρι 30/10/2018.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Όσο πληθαίνουν οι φωνές υπέρ μιας συμμετοχής του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κυβέρνηση, τόσο πιο επιτακτικό γίνεται το ερώτημα, πώς η παράταξη θα διατηρήσει την αυτονομία της και θα πείσει τη βάση της για τις διαφορές της, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE