ΑΥΤΟΙ πάνε Ταλίν / Τα ΝΕΑ της προπόνησης (ΑΠΟΣΤΟΛΗ)

ΑΥΤΟΙ πάνε Ταλίν / Τα ΝΕΑ της προπόνησης (ΑΠΟΣΤΟΛΗ)

Ο ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε για την αποστολή που θα πάει στο Ταλίν ενόψει του ματς με την Φλόρα Ταλίν.

Αναλυτικά:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας στην Κύπρο για τον επαναληπτικό αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο την FC Flora Tallinn για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Baltazar ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή που θα ταξιδέψει απόψε για την Εσθονία.

Αποστολή:

Waterman (GK), Romo (GK), Michael (GK), Milanov, Vouros, Alexandrou, Ioannou, Merkis, Carlão, Tavares, Morais, Souza, Artymatas, Gkentsoglou, Efrem, Tamari, Zahid, De Vincenti, Dellatorre, Reza.

Νέα προπόνησης:

Πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ακολούθησαν οι Αλωνεύτης και Κωνσταντίνου. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Sallai.

Διασκέψεις Τύπου και προπονήσεις 01/08:

⏰11:30 FC Flora Training session
⏰13:30 FC Flora Press Conference
⏰18:15 APOEL FC Press Conference
⏰19:00 APOEL FC Training session

* Οι προπονήσεις είναι ανοικτές για τα πρώτα 15 λεπτά και θα πραγματοποιηθούν στο βοηθητικό γήπεδο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE