ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ σύρραξη μεταξύ ανθρώπων του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ σε μπαράκι παραλιακής πόλης (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ σύρραξη μεταξύ ανθρώπων του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ σε μπαράκι παραλιακής πόλης (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι αναγνώστες του Themasports.com.

Ο »Αιχμηρός» έμαθε πως πριν λίγο καιρό, σε γνωστό μπαράκι παραλιακής πόλης στο νησί μας, απειλήθηκε σύρραξη ανάμεσα σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου και λίγο έμεινε να πιαστούν στα χέρια.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η παρεξήγηση λύθηκε όμως είναι μυστήριο αν οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν πλήρως ή αν η ιστορία αυτή άφησε κάποιο »λεκέ».

Ονόματα και διευθύνσεις μην περιμένετε καθώς δεν μπορούμε να σας τα αποκαλύψουμε. Σε περίπτωση όμως που μάθουμε κάτι καινούργιο, εμείς θα σας το πούμε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE