ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Πλήγηκαν 15 οικογένειες δημοσιογράφων – Βοήθεια από Ένωση Συντακτών Κύπρου

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Πλήγηκαν 15 οικογένειες δημοσιογράφων – Βοήθεια από Ένωση Συντακτών Κύπρου

Το συμβολικό ποσό των €3000, συνεισφέρει η Ένωση Συντακτών Κύπρου, ως βοήθεια στις οικογένειες των πυρόπληκτων δημοσιογράφων της Αττικής.

Όπως αναφέρει σε γραπτή της ανακοίνωση, η το εν λόγω ποσό θα αντληθεί από το Ταμείο Αλληλεγγύης της Ένωσης Συντακτών Κύπρου.

Σύμφωνα με την ΕΣΚ, από τις φονικές φλόγες πλήγηκαν 15 οικογένειες δημοσιογράφων, μέλη της ΕΣΗΕΑ.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η Ένωση Συντακτών Κύπρου θα συνεισφέρει το συμβολικό ποσό των €3000 προς στήριξη των οικογενειών των πυρόπληκτων δημοσιογράφων της Αττικής, μελών της ΕΣΗΕΑ. Το σχετικό κονδύλι θα αντληθεί από το Ταμείο Αλληλεγγύης της ΕΣΚ και θα προστεθεί στο ποσό που ήδη εκδαπανεί η ΕΣΗΕΑ προς ενίσχυση των πυρόπληκτων συναδέλφων.

Από τη λαίλαπα της φωτιάς στην Αττική έχουν πληγεί 15 οικογένειες δημοσιογράφων. Τα μέλη της ΕΣΚ, ως μέλη της κυπριακής κοινωνίας, μετέχουν ποικιλοτρόπως στην παλλαϊκή εκστρατεία στήριξης και αλληλεγγύης στο δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό. Ωστόσο, τούτη την ώρα έχει τη σημασία της και η συναδελφική αλληλεγγύη. Η αξία της είναι πολλαπλάσια του μεγέθους της, διότι δεικνύει ότι κανείς δεν είναι μόνος την ώρα της ανάγκης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Νέα επίθεση του Ιράν με πυραύλους στο Ισραήλ, μετά το θανάσιμο χτύπημα στην Τεχεράνη

Live: Νέα επίθεση του Ιράν με πυραύλους στο Ισραήλ, μετά το θανάσιμο χτύπημα στην Τεχεράνη

Νέα επίθεση σε εξέλιξη, καθώς το Ιράν εκτοξεύει πυραύλους προς το Ισραήλ, σύμφωνα με αναφορές των κρατικών ιρανικών μέσων ενημέρωσης. Νωρίτερα, το Ισραήλ έχει πλήξει την Τεχεράνη. Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης του Ιράν αναφέρουν ότι έχουν εκτοξευθεί βαλλιστικοί πύραυλοι προς το Ισραήλ, όπου ηχούν οι σειρήνες αεροπορικής επιδρομής σε Ιερουσαλήμ και Τελ Αβίβ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις: