Δεν είναι ηλικιακό το θέμα, αλλά…

Δεν είναι ηλικιακό το θέμα, αλλά…

Το προπερασμένο Σάββατο έγιναν εκλογές στη ετήσια γενική συνέλευση των μελών του ΓΣΟ. Ο Νεοκλής Θωμά, αποφάσισε να εγκαταλείψει την προεδρία, μετά από παρά πολλά χρόνια. 

Μόνο που ο διάδοχος του, δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι φέρνει νέες ιδέες και οράματα. Ο Άκης Λάμπρου (διακρίνεται στη φωτό με τον επίτιμο πλέον πρόεδρο του συλλόγου), έχει επίσης πολλά χρόνια στην καμπούρα του στα δρώμενα του ΓΣΟ. 

Ξεκαθαρίζουμε ότι οι επιφυλάξεις που εκφράζουμε για το νέο ηγέτη του Γυμναστικού Συλλόγου «Τα Ολύμπια», δεν σχετίζονται τόσο με την ηλικία του. Όσο με το ότι θα μπορούσε να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης σε ένα άνθρωπο που θα… έφερνε καινούργιο άνεμο σε ζητήματα νοοτροπίας. 

Στις τάξεις του Δ.Σ. έχουν εκλεγεί νεαρότερα άτομα. Ένας εξ αυτών, θα μπορούσε ίσως να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο. 

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE