Έξω φρενών η Κυριακίδου για «ποινές χάδι» βιαστών – 8 χρόνια για βιασμό 14χρονης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έξω φρενών η Κυριακίδου για «ποινές χάδι» βιαστών – 8 χρόνια για βιασμό 14χρονης -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Για μη – αποτρεπτικές «ποινές χάδι» βιαστών κάνει λόγο Κύπρια βουλευτής.

Η βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού, Στέλα Κυριακίδου, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, κάνει λόγο για τις «χαλαρές» ποινές που επιβάλλονται σε βιαστές ανηλίκων.

Αφορμή της ανάρτησης της κυρίας Κυριακίδου, ήταν η πρόσφατη επιβολή ποινής φυλάκισης 8 χρόνων σε 40χρονο για τον κατ΄ εξακολούθηση βιασμό της 14χρονης θετής του θυγατέρας με νοητική υστέρηση.

Όπως αναφέρει η βουλευτής του ΔΗΣΥ, «Παρόλα τα τεράστια βήματα για αντιμετώπιση και πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών οι νοοτροπίες που καθρεφτίζονται σε ποινές χάδι   δεν φαίνεται να αλλάζουν. Όλοι μαζί σαν κοινωνία οφείλουμε  να υψώσουμε την δικιά μας φωνή ώστε αυτό να αλλάξει».

Δείτε την ανάρτησή της:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE