ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Τοποθετείται η Αστυνομία για την καταγγελία ΑΚΕΛ – Στον χώρο λόγω Δημάρχου

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Τοποθετείται η Αστυνομία για την καταγγελία ΑΚΕΛ – Στον χώρο λόγω Δημάρχου

Με ανακοίνωσή της η Αστυνομία Κύπρου τοποθετείται για την παρουσία τους στην απεργία υπαλλήλων του Δήμου Στροβόλου, κατόπιν καταγγελίας του ΑΚΕΛ.

Η Αστυνομία Κύπρου ξεκαθαρίζει ότι σε καμία περίπτωση και κατ’ ουδένα τρόπο, δεν επιθυμεί και δεν προτίθεται, να εμπλακεί στις εργατικές διαφορές, που προέκυψαν στο Δήμο Στροβόλου.

Διευκρινίζει επίσης ότι η σημερινή παρουσία μελών της, στο Δημαρχείο Στροβόλου, έγινε για λόγους αποτροπής πιθανών επεισοδίων, μετά από σχετική ενημέρωση, που έτυχε από τον Δήμαρχο Στροβόλου.

Ως εκ τούτου, ισχυρισμοί που προβάλλονται σε σχετικές δηλώσεις και ανακοινώσεις εκπροσώπων κομμάτων και συντεχνιών, για δήθεν προσπάθεια καταστολής της απεργίας και εκφοβισμό των απεργών, από την Αστυνομία, απορρίπτονται ως αβάσιμοι.

Η Αστυνομία καθηκόντως βρίσκεται πάντοτε σε χώρους εκδηλώσεων, όπου υπάρχουν πληροφορίες ή είναι πιθανή η πρόκληση επεισοδίων, για σκοπούς διατήρησης της τάξης και της ασφάλειας των πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE