ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Έφτασαν στην Αθήνα τα πακέτα αλληλεγγύης του κυπριακού Ελληνισμού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Έφτασαν στην Αθήνα τα πακέτα αλληλεγγύης του κυπριακού Ελληνισμού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αναχώρησαν στις 6:30 το πρωί του Σαββάτου (28/7) τα πρώτα πακέτα αγάπης που συγκεντρώθηκαν για τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Περίπου χίλια κιβώτια, με 10 χιλιάδες κιλά με είδη πρώτης ανάγκης, παραδίδονται στο Συντονιστικό κέντρο Περιφέρειας Αττικής, παρουσία του Επιτρόπου Εθελοντισμού, Γιάννη Γιαννάκη.

Σύμφωνα με τον Αδάμο Ασπρή, έφυγε κανονικά η πρώτη πτήση και τα πολύτιμα κιβώτια «που μέσα τους ακούς να πάλλεται από αγάπη, η καρδιά ενός ολόκληρου λαού» είναι αμέτρητα.

Ο κύριος Ασπρής δημοσίευσε και φωτογραφίες από την αναχώρηση της πρώτης πτήσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE