ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Έβαλαν φωτιά σε παγωταρία - Ολοκληρωτική καταστροφή

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Έβαλαν φωτιά σε παγωταρία - Ολοκληρωτική καταστροφή

Γύρω στις 11:30 το βράδυ της Παρασκευής (27/7), ξέσπασε φωτιά σε παγωταρία, ιδιοκτησία 42χρονης, η οποία βρίσκεται παραπλεύρως της οικίας της σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβησαν τη φωτιά. 

Σύμφωνα με τις προκαταρτικές εξετάσεις, η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης, ενώ τόσο ο εσωτερικός χώρος της παγωταρίας όσο και ο εξοπλισμός της, καταστράφηκαν ολοσχερώς. 

Περαιτέρω εξετάσεις θα διενεργηθούν το πρωί του Σαββάτου (28/7) ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Λάνιας διερευνά την υπόθεση. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE