Ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος στην Κούβα

Ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος στην Κούβα

Το 1959, δύο μεγάλα νησιά βρέθηκαν στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Ήταν η Κούβα της Καραϊβικής και η Κύπρος της Μεσογείου.

Και οι δύο περιοχές έφεραν το παρελθόν ενός επαναστατικού αγώνα και το όνομα ενός ηγέτη. Φιντέλ Κάστρο και Μακάριος Γ’, δύο άντρες που τα ονόματά τους συνδέθηκαν.

Διαβάστε περισσότερα στον Κυπριακό Χρονογράφο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE