ΣΥΝΤΑΞΗ ΧΗΡΕΙΑΣ: Στο πλευρό της Βουλής η Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων

ΣΥΝΤΑΞΗ ΧΗΡΕΙΑΣ: Στο πλευρό της Βουλής η Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων

Ικανοποίηση εκφράζει η Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων (ΕΚΥΣΥ) με τη σημερινή απόφαση της ολομέλειας της βουλής η οποία δεν έκανε αποδεκτή την αναπομπή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  Νίκο Αναστασιάδη του νόμου για την σύνταξη χηρείας στους άντρες που ψηφίστηκε στις 13 Ιουλίου. 

Σε ανακοίνωσή της, η ΕΚΥΣΥ καλεί εκ νέου τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναθεωρήσει την απόφαση του, να σεβαστεί την απόφαση της Βουλής, να αποδεχθεί  και να υπογράψει την νομοθεσία  που ενέκρινε η πλειοψηφία της Βουλής  ούτως ώστε να εφαρμοστεί χωρίς άλλη καθυστέρηση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.