ΣΥΝΤΑΞΗ ΧΗΡΕΙΑΣ: Στο πλευρό της Βουλής η Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων

ΣΥΝΤΑΞΗ ΧΗΡΕΙΑΣ: Στο πλευρό της Βουλής η Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων

Ικανοποίηση εκφράζει η Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων (ΕΚΥΣΥ) με τη σημερινή απόφαση της ολομέλειας της βουλής η οποία δεν έκανε αποδεκτή την αναπομπή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  Νίκο Αναστασιάδη του νόμου για την σύνταξη χηρείας στους άντρες που ψηφίστηκε στις 13 Ιουλίου. 

Σε ανακοίνωσή της, η ΕΚΥΣΥ καλεί εκ νέου τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναθεωρήσει την απόφαση του, να σεβαστεί την απόφαση της Βουλής, να αποδεχθεί  και να υπογράψει την νομοθεσία  που ενέκρινε η πλειοψηφία της Βουλής  ούτως ώστε να εφαρμοστεί χωρίς άλλη καθυστέρηση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE