Ολοκλήρωσαν την αποστολή τους και επιστρέφουν οι πυροσβέστες και οι διασώστες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ολοκλήρωσαν την αποστολή τους και επιστρέφουν οι πυροσβέστες και οι διασώστες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ολοκληρώθηκε η αποστολή των 64 μελών της Κύπρου, τα οποία προέρχονταν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Τμήμα Δασών, την Πολιτική Άμυνα και την Υπηρεσία Ασθενοφόρων και τα οποία μετέβησαν στις 24 Ιουλίου στη Αθήνα για να βοηθήσουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αντρέας Κεττής.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Κεττής είπε ότι ξεκίνησε η διαδικασία επιστροφή τους , αλλά ακόμα δεν γνωρίζουν πότε θα γίνει η αναχώρηση τους για την Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Αθήνα, η κυπριακή αποστολή μεταφέρθηκε στο αρχηγείο της Πυροσβεστικής Ελλάδας .

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE