Δεύτερη ημέρα επεισοδιακής διαμαρτυρίας εργαζομένων του παράνομου αεροδρομίου Τύμπου

Δεύτερη ημέρα επεισοδιακής διαμαρτυρίας εργαζομένων του παράνομου αεροδρομίου Τύμπου

Για δεύτερη ημέρα μπροστά από την είσοδο – έξοδο του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου οι εργαζόμενοι στην πτωχευμένη εταιρεία υπηρεσιών εδάφους (Cyprus Airport Services -CAS) πραγματοποιούν εκδήλωση διαμαρτυρίας γιατί εδώ και δύο μήνες είναι απλήρωτοι και η «κυβέρνηση» δεν κράτησε τις υποσχέσεις που τους έδωσε.

Οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν πορεία από το κτίριο της εταιρείας που βρίσκεται εντός του αεροδρομίου, στην είσοδό του.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, προκλήθηκε ένταση με την «αστυνομία» άνδρες της οποίας βρίσκονται εκεί και ζήτησαν από τους διαμαρτυρόμενους να μην εμποδίζουν την πρόσβαση επιβατών στην είσοδο του κτιρίου του αεροδρομίου. Ζήτησε από τους διαμαρτυρόμενους να περάσουν στην άκρη του δρόμου, κάποιοι αντέδρασαν και κάθισαν κάτω στον δρόμο με αποτέλεσμα να τους μετακινήσουν οι «αστυνομικοί» και να δημιουργηθεί ένταση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν σήμερα Σάββατο (05/07) εκ νέου τρείς από τους συλληφθέντες του φερόμενου κυκλώματος με παράνομες δραστηριότητες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, παροχής προστασίας και παροχής υπηρεσίας παράνομου τζόγου.