ΠΑΦΟΣ: Προσπαθούσε να διασταυρώσει και τον παρέσυρε όχημα

ΠΑΦΟΣ: Προσπαθούσε να διασταυρώσει και τον παρέσυρε όχημα

Στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου διακομίσθηκε ένα πρόσωπο μετά από τραυματισμό του από διερχόμενο όχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για πεζό 30 ετών από την Ρουμανία ο οποίος παρασύρθηκε στις 14:00 περίπου το μεσημέρι της Πέμπτης (26/07) από διερχόμενο όχημα στην οδό Αθηνών στην προσπάθεια του να διασταυρώσει το δρόμο.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 30χρονο στις Πρώτες Βοήθειες του Νοσοκομείου Πάφου.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ο 30χρονος υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις.

Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Πάφου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE