ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΑΧΝΑΣ: Υπό έλεγχο η φωτιά – Εκκενώθηκαν προληπτικά κατοικίες

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΑΧΝΑΣ: Υπό έλεγχο η φωτιά – Εκκενώθηκαν προληπτικά κατοικίες

strong>Ευχάριστα είναι τα νεότερα από την κατάσβεση της πυρκαγιάς η οποία εκδηλώθηκε το πρωί της Πέμπτης (26/07) στην κοινότητα της Πάχνας στην Επαρχία Λεμεσού

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, στην περιοχή έφτασε γύρω στις 13:00 το μεσημέρι, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας.

strong>Όπως μας αναφέρθηκε, η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο. Στην μάχη της κατάσβεσης επιχειρούν από το πρωί, 5 πτητικά μέσα καθώς και αρκετές επίγειες δυνάμεις.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Προέδρο της Κοινότητας Πάχνας, Ανδρέα Σάββα, μας ανέφερε πως ΄η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη'.

strong>«Εκκενώθηκαν προληπτικά 3 – 4 σπίτια τα οποία βρίσκονταν κοντά στην πυρκαγιά. Ευτυχώς δεν κάηκε το εξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας» σημείωσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ύστατο χαίρε στην Καίτη Κληρίδου - Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της

Το ύστατο χαίρε στην Καίτη Κληρίδου - Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία της Καίτης Κληρίδου, της μοναχοκόρης του Γλαύκου Κληρίδη, που έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 76 ετών μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE