Σε τραγωδία κατέληξε ο μήνας του μέλιτος ζευγαριού στην Ανατολική Αττική- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε τραγωδία κατέληξε ο μήνας του μέλιτος ζευγαριού στην Ανατολική Αττική- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανάμεσά στους νεκρούς της φονικής πυρκαγιάς και ένας Ιρλανδός που είχε επισκεφθεί τη χώρα για το μήνα του μέλιτος και πέθανε παγιδευμένος στις φλόγες.

Σε τραγωδία κατέληξε ο μήνας του μέλιτος ζευγαριού από την Ιρλανδία, που είχε παντρευτεί μόλις την Πέμπτη (19/7) και το Σάββατο (21/7) ταξίδεψε στην Ελλάδα.

Ο νιόπαντρος Μπράιαν Ο’Κάλαχαν -Γουέστροπ χωρίστηκε από την σύζυγό του Ζόε Χόλοχαν όταν προσπάθησαν να ξεφύγουν από τις πυρκαγιές στο Μάτι την Δευτέρα (23/7).

Η σύζυγός του, η οποία κατάφερε να διαφύγει σε κάποια παραλία, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με εγκαύματα στο κεφάλι και στα χέρια.

Η Πρέσβης της Ιρλανδίας στην Ελλάδα, κυρία Όρλα Ο’Χάνραχαν, επιβεβαίωσε το θάνατο του Ιρλανδού πολίτη. 


  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE