Συνελήφθη στην Ελλάδα ο διαβόητος Χάρης Σαρίδης - Καταζητείτο για τις ληστείες των ΣΠΕ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συνελήφθη στην Ελλάδα ο διαβόητος Χάρης Σαρίδης - Καταζητείτο για τις ληστείες των ΣΠΕ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην σύλληψη του Χάρη Σαρίδη που καταζητείτο από την κυπριακή Αστυνομία, προχώρησαν το βράδυ της Τετάρτης (25/7) οι Ελληνικές Αρχές.

Ο Σαρίδης, ο οποίος καταζητείτο για τις ληστείας σε υποκαταστήματα Τραπεζών σε Πάφο και Λεμεσό, εντοπίστηκε από τις Ελληνικές Αρχές κοντά στο Ηράκλειο Κρήτης, στα πλαίσια συντονισμένης επιχείρησης.

Θυμίζουμε ότι ο 34χρονος καταζητείτο από την Αστυνομία της Κύπρου σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ένοπλης ληστείας, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, κλοπής μοτοσικλέτας και κλοπής αυτοκινήτου, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 24/12/2017 και 7/3/2018 στη Λεμεσό. 

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη στις 3 Ιουνίου και ο Χαράλαμπος Καλογερίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE