Συνελήφθη στην Ελλάδα ο διαβόητος Χάρης Σαρίδης - Καταζητείτο για τις ληστείες των ΣΠΕ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συνελήφθη στην Ελλάδα ο διαβόητος Χάρης Σαρίδης - Καταζητείτο για τις ληστείες των ΣΠΕ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην σύλληψη του Χάρη Σαρίδη που καταζητείτο από την κυπριακή Αστυνομία, προχώρησαν το βράδυ της Τετάρτης (25/7) οι Ελληνικές Αρχές.

Ο Σαρίδης, ο οποίος καταζητείτο για τις ληστείας σε υποκαταστήματα Τραπεζών σε Πάφο και Λεμεσό, εντοπίστηκε από τις Ελληνικές Αρχές κοντά στο Ηράκλειο Κρήτης, στα πλαίσια συντονισμένης επιχείρησης.

Θυμίζουμε ότι ο 34χρονος καταζητείτο από την Αστυνομία της Κύπρου σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ένοπλης ληστείας, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, κλοπής μοτοσικλέτας και κλοπής αυτοκινήτου, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 24/12/2017 και 7/3/2018 στη Λεμεσό. 

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη στις 3 Ιουνίου και ο Χαράλαμπος Καλογερίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".