Γλίτωσε την τελευταία στιγμή το σπίτι του Χάρη Ρώμα - Οργή για το μήνυμά του στο facebook

Γλίτωσε την τελευταία στιγμή το σπίτι του Χάρη Ρώμα - Οργή για το μήνυμά του στο facebook

Και ο Χάρης Ρώμας έζησε δύσκολες στιγμές, αφού παραλίγο να καεί το σπίτι του στην Κινέτα. Το ευχαριστήριό του μήνυμα στο facebook στάθηκε αφορμή για κακεντρεχή σχόλια και 'αχρειάστη' συζήτηση.  

Ο ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook θέλησε να ευχαριστήσει του ήρωες πυροσβέστες που του έσωσαν το σπίτι.
 
Ο Χάρης Ρώμας έγραψε χαρακτηριστικά: "Θέλω από το βάθος της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τους ΗΡΩΕΣ πυροσβέστες που επιχείρησαν στη Κινέτα και έσωσαν τελευταία στιγμή το σπίτι μου. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!".

 

Και όμως κάποιοι με οργή και μένος άσκησαν κριτική τόσο στα γραφόμενα του Χάρη Ρώμα, όσο και στον ίδιο:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE