Θλίψη στην Αστυνομία Κύπρου για τον θάνατο του Αστυφύλακα Ιωακείμ Λοΐζου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θλίψη στην Αστυνομία Κύπρου για τον θάνατο του Αστυφύλακα Ιωακείμ Λοΐζου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

'Η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου έχασε την Τρίτη (24/7) ένα άξιο τέκνο της, τον Αστυφύλακα 789 Ιωακείμ Λοΐζου, τέως από το Αρεδιού', αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Ο 40χρονος Ιωακείμ είχε τραυματιστεί κρίσιμα σε τροχαίο δυστύχημα στις 7 Ιουλίου, 2018 και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου την Τετάρτη (24/7) υπέκυψε στα τραύματα του.

'Η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Η στήριξη προς τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του είναι δεδομένη', σημειώνεται σε επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Την Πέμπτη 26 Ιουλίου και ώρα 4.00μ.μ., θα τελεστεί η κηδεία του στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Αρεδιού, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα είπαν από κοντά ΠτΔ και Ερντογάν – Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες – Δείτε φωτογραφίες

Τα είπαν από κοντά ΠτΔ και Ερντογάν – Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες – Δείτε φωτογραφίες

Άρπαξε την ευκαιρία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και χαιρέτησε τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE