Θλίψη στην Αστυνομία Κύπρου για τον θάνατο του Αστυφύλακα Ιωακείμ Λοΐζου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θλίψη στην Αστυνομία Κύπρου για τον θάνατο του Αστυφύλακα Ιωακείμ Λοΐζου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

'Η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου έχασε την Τρίτη (24/7) ένα άξιο τέκνο της, τον Αστυφύλακα 789 Ιωακείμ Λοΐζου, τέως από το Αρεδιού', αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Ο 40χρονος Ιωακείμ είχε τραυματιστεί κρίσιμα σε τροχαίο δυστύχημα στις 7 Ιουλίου, 2018 και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου την Τετάρτη (24/7) υπέκυψε στα τραύματα του.

'Η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Η στήριξη προς τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του είναι δεδομένη', σημειώνεται σε επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Την Πέμπτη 26 Ιουλίου και ώρα 4.00μ.μ., θα τελεστεί η κηδεία του στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Αρεδιού, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE