ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Επηρεάστηκαν έξι πτήσεις από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Επηρεάστηκαν έξι πτήσεις από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική

Έξι πτήσεις, τρεις αναχωρήσεις και τρεις αφίξεις από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας και από και προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», επηρεάστηκαν το βράδυ της Δευτέρας (23/7) από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Hermes Airports Αδάμος Ασπρής δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι «κατά τη διάρκεια της νύχτας επηρεάστηκαν συνολικά έξι πτήσεις, τρεις αναχωρήσεις και τρεις αφίξεις στις οποίες παρατηρήθηκαν καθυστερήσεις μεταξύ 2 και 3 ωρών. Πρόκειται για αναχωρήσεις και αφίξεις αεροσκαφών από και προς τη Λάρνακα από και προς το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στην Αθήνα».

Πρόσθεσε ότι «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει οποιαδήποτε καθυστέρηση» στο πτητικό πρόγραμμα του αεροδρομίου Λάρνακας και σημείωσε πως «η Hermes Airports παρακολουθεί την όλη κατάσταση».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Όσο πληθαίνουν οι φωνές υπέρ μιας συμμετοχής του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κυβέρνηση, τόσο πιο επιτακτικό γίνεται το ερώτημα, πώς η παράταξη θα διατηρήσει την αυτονομία της και θα πείσει τη βάση της για τις διαφορές της, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE