Θυμήθηκε τον Χριστόφια ο Κύπριος πολιτικός – Η σύγκριση με Καμμένο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θυμήθηκε τον Χριστόφια ο Κύπριος πολιτικός – Η σύγκριση με Καμμένο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ποικίλουν τα σχόλια για τα δύο συμβάντα εξύβρισης του Έλληνα Υπουργού Άμυνας.

Πρώτα στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας το βράδυ της Πέμπτης (19/7) και έπειτα στη Φανερωμένη το πρωί της Παρασκευής (20/7) λεκτικές επιθέσεις εναντίον του Πάνου Καμμένου οδήγησαν σε συλλήψεις.

Ούτε αυτό άφησε να πέσει στα ψηλά ο τέως Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Μιχάλης Σοφοκλέους.

Θυμήθηκε μάλιστα και την προηγούμενη διακυβέρνηση, σημειώνοντας: «Πάντως, για εξύβριση στην Κύπρο τις τελευταίες δεκαετίες, μόνο δύο πολιτικοί έχουν κάνει καταγγελία: ο Δημήτρης Χριστόφιας και ο Πάνος Καμμένος».

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.