ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο Καμμένος στο σώμα μιας ευτραφούς κυρίας – Αδύνατη η υπόθεση κατά των τριών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο Καμμένος στο σώμα μιας ευτραφούς κυρίας – Αδύνατη η υπόθεση κατά των τριών

Φαντάζει δύσκολο να προκύψει θέμα εναντίον των τριών Ελλαδιτών που συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης (19/7) στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας.

Όπως μεταδόθηκε, οι τρεις συνελήφθησαν για εξύβριση κατά του Υπουργού Άμυνας της Ελλάδας, Πάνου Καμμένου, μάλλον όμως δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα της εξύβρισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι τρεις συλληφθέντες φώναξαν ένα σύνθημα για τη Μακεδονία και αυτό που θεωρήθηκε υβριστικό είναι το περιεχόμενο ενός φυλλαδίου που είχαν στην κατοχή τους.

Το φυλλάδιο, που αφορούσε επίσης στο «Μακεδονικό», τοποθετούσε το κεφάλι του Πάνου Καμμένου στο σώμα μιας ευτραφούς κυρίας.

Ενώ, λοιπόν, θεωρείτο ότι οι τρεις εξύβρισαν τον Υπουργό, αυτό που περιείχε ύβρη ήταν το φυλλάδιο.

Τουτέστιν, χαρακτηρίζεται δύσκολο να δικαιολογηθεί το αδίκημα της εξύβρισης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.