ΚΥΠΡΟΣ: Αυξήσεις στις τιμές των παυσίπονων και άλλων φαρμάκων – Από 30 σεντς μέχρι ένα ευρώ

ΚΥΠΡΟΣ: Αυξήσεις στις τιμές των παυσίπονων και άλλων φαρμάκων – Από 30 σεντς μέχρι ένα ευρώ

Απάντηση, για αποφυγή δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων, από δημοσιεύματα και αδικαιολόγητες αντιδράσεις, για τις αυξήσεις στην τιμή ορισμένων μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων (ΜΗΣΥΦΑ), όπως τα κοινά παυσίπονα, δίνει με σήμερα ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Εταιριών Κύπρου (ΣΦΕΚ).

Ο ΣΦΕΚ κάνει λόγο για «ανεπαίσθητες αυξήσεις» στην τιμή ορισμένων μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων και τονίζει ότι βρίσκεται  στη διάθεση όλων των αρμοδίων αρχών, για οποιαδήποτε μελέτη ή και έρευνα, η οποία σύμφωνα με δηλώσεις της  υπεύθυνης του γραφείου του Υπουργού Υγείας, Αναστασίας  Ανθούση, «θα γίνει  για να διαπιστωθεί σε ποιο αριθμό σκευασμάτων υπήρξαν αυξήσεις ώστε να ληφθούν αποφάσεις».

 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 49,8% η προσέλευση

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 49,8% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα.