ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Επίθεση με μαχαίρι σε λεωφορείο - Σοβαρά τραυματίες

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Επίθεση με μαχαίρι σε λεωφορείο - Σοβαρά τραυματίες

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων δύο σοβαρά, μετά από επίθεση αγνώστου με μαχαίρι, μέσα σε λεωφορείο στην πόλη Λίμπεκ (Lübeck), στα βόρεια της Γερμανίας.

Νωρίτερα η αστυνομία του Σλέσβιχ – Χολστάιν είχε ενημερώσει για «έκτακτο περιστατικό», γράφοντας στο λογαριασμό της στο Twitter πως «αξιολογούμε την κατάσταση για την περαιτέρω ενημέρωσή σας».

 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένας άνδρας με σακίδιο «που έβγαζε καπνούς» άρχισε να επιτίθεται αδιακρίτως με ένα κουζινομάχαιρο στους επιβάτες. Αστραπιαία φέρεται να ήταν τα αντανακλαστικά του οδηγού που άνοιξε αμέσως τις πόρτες, επιτρέποντας την έγκαιρη διαφυγή των επιβατών. 

Αστυνομικοί που βρίσκονταν σε περιπολία κοντά στην περιοχή όπου σημειώθηκε το συμβάν, έσπευσαν επί τόπου, ακινητοποιώντας τον δράστη και συλλαμβάνοντάς τον.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο ενημέρωσης, πρόκειται για έναν Ιρανό ηλικίας γύρω στα 30.

Οι πληροφορίες που διακινήθηκαν μέσω social media για το ότι ο δράστης έφερε εκρηκτικά στο σακίδιό του που απέτυχε να ενεργοποιήσει, δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE